Restauranten

Restauranten

 

Vores restaurant er placeret, med den mest fantastiske panorama udsigt, ud over Hornbæk sø. I forbindelse med restauranten er den største af vores 3 terrasser, hvorfra du hele sommeren kan nyde middagen.

 

Udover vores 2 terrasser der vender mod Hornbæk sø, har vi også vores lille terrasse, morgen terrassen kan vi kalde den, hvor du har mulighed for at nyde morgen solen, sammen med en dejlig kop kaffe, og en croissant.

 

Efter middagen er det muligt og nyde en drinks, eller cocktail på vores Lounge terrasse som er placeret i forbindelse med pejsestuen.

Hvad byder vi på?

 

Vi har valgt at fokusere på et mindre udvalg, og derved levere højere kvalitet. Vores stil er Nordisk-Fransk, med mest mulig brug af lokale råvarer. Derfor er vores menuer lavet af sæsonens bedste råvarer, så vi kan levere unik og enestående oplevelse, som variere i løbet af hele året.

 

"Der skal to til en tango" som man siger, og for at skabe den helt rigtige balance, bruger vi en stordel tid på finde de helt rigtige partnere, til vores menuer. Vores mål er at skabe harmoni mellem vin og mad, så hverken vinen eller maden bliver for dominerende, men at begge parter i samspil gør oplevelsen bedre.

 

Restauranten er åben, Torsdag til Lørdag frem til Skt. Hans, derefter alle ugens dag (lukket søndag)

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

CONTACT THE MANAGEMENT

 

HOTEL BRETAGNE

SAUNTEVEJ 18

3100 HORNBÆK

 

T. +45 2260 3100

E. booking@hotelbretagne.dk

W. www.hotelbretagne.dk

CvR: 3804 9097

Copyright @ All rights reserved